<body marginheight="0" marginwidth="0" topmargin="0" leftmargin="0" bgproperties="fixed" background="http://blog.danielized.net/img/071205_bg_blog.gif"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6910302&amp;blogName=DANIEL+JOURNAL&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_FTP&amp;navbarType=SILVER&amp;layoutType=CLASSIC&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fblogsearch.google.com%2F&amp;blogLocale=sv_SE&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fblog.danielized.net%2F" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" allowtransparency="true" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>



onsdag, april 01, 2009
 
DAGBOK 1/4-09 (SKÄMT?)



Först;

april-skuggor,
blir grottskuggor

dödens skugga
är jokerns skugga

Plötsligt i platsen.
På stolen, i kaféet.
Minns inte. Febern.
Var är jag om en timme?

Skräcken måste bli ord.
Den skall av sig självt berättas för er.

Tusen röster och skrik och dagligvaror,
smink, dildos och tredje-sidans-snusk.
underjordsorgier och tvillingssex..

Krevering.

Uppstötningar över Jesus.
Piss, skit och kärlek.
Drömmen och troheten,
det parsamma och det befriande -- ?

Tar tag i stenen och slungar den. Det riktiga måste bli riktigt. Och fönstret går sönder. Sperman rinner i blodfloderna. Ja, man måste vara konsekvent. Ja, man måste skriva. Ja, man måste göra av det som inte är något som är.

Förlåt.

Jag ser. Ja. Aftonbladet och Expressen. Skönhets- och modetidningar. Ja, jag ser. Och jag hörde om det ena och det andra och det ena och det andra igår och när jag ser löpsedlarna kan jag inte tro, inte tro, inte tro vad de säger. Och vad kan jag göra? Jag spyr så klart. Det ska ut! Inälvor ska dansa! HaHa! ... förlåt mig.

/ daniel 16:52 | 0 kommentarer

0 Kommentarer



info daniel
Bild, ljud, text. Infall, fragment, idioti. Uttryck, intryck, kreativ transgression.Löjligt, viktigt, slugiltigt. Och alltid en start på nytt. Jag är din vilja att erövra dig själv på nytt. Näven som inte nöjer sig med en kompromiss.

Annat
DANIEL JOURNAL (NY)
danielized.net
daniel.jpg
flickr people set
flickr black & white set

nyligen

arkiv

TAGGAR
vidare -
caroline
denise
gisela
karin
martin
minna
per
rasmus
tania
(ingenmansland)


pirate bay

dan.jhel [at] gmail.com