<body marginheight="0" marginwidth="0" topmargin="0" leftmargin="0" bgproperties="fixed" background="http://blog.danielized.net/img/071205_bg_blog.gif"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6910302&amp;blogName=DANIEL+JOURNAL&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_FTP&amp;navbarType=SILVER&amp;layoutType=CLASSIC&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fblogsearch.google.com%2F&amp;blogLocale=sv_SE&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fblog.danielized.net%2F" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" allowtransparency="true" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>



onsdag, april 02, 2008
 
men imorgon STÄLLER JAG MIG UPP IGEN.
Det gjorde jag.

Gick i de äldre kvarteren idag. Mot stationen. Det kändes som om jag var i Malmö. Butiken i hörnet. De där byggnaderna. Den obeskrivbara känslan. En kompis hoppade på tåget. Försvann bort. Släckte min cigarett med skon. En tom station.

Mindes vad jag hade läst. Allt är redan tänkt. Så, då kan jag öppna, ta emot. Allt, himmeln, buskarna, träden. Närvaron av en vän. Öppenheten. Eller, närvaron är en vän. Att ta emot så länge det varar. Märka att det där existerar. Så tydligt detaljerna och människorna visar upp sig. I varje liten situation döljer sig en historia.

Promenaden nere vid floden.
Broarna där i fjärran.
Handen är avslappnad, inte en hård näve.
Öppna upp, bli en mottagare i själen.
Det är så lätt att glömma. Näven blir så lätt hård.

Sommarkavajen är på, jag hoppas på det bästa -

/ daniel 23:20 | 2 kommentarer

2 Kommentarer

Jag tycker verkligen om hur du skriver, och vad du skriver om här. Att ta emot, vara närvarande, öppna sig för det som faktiskt finns och är fint överallt. Jag gillar det massor. Du skriver så fint.

Många tack!



info daniel
Bild, ljud, text. Infall, fragment, idioti. Uttryck, intryck, kreativ transgression.Löjligt, viktigt, slugiltigt. Och alltid en start på nytt. Jag är din vilja att erövra dig själv på nytt. Näven som inte nöjer sig med en kompromiss.

Annat
DANIEL JOURNAL (NY)
danielized.net
daniel.jpg
flickr people set
flickr black & white set

nyligen

arkiv

TAGGAR
vidare -
caroline
denise
gisela
karin
martin
minna
per
rasmus
tania
(ingenmansland)


pirate bay

dan.jhel [at] gmail.com